Předmět: Cvičení v anglickém jazyce II

Cíl předmětu: dosáhnout odpovídající úrovně angličtiny, která je zaměřená na obor studia

Obsah předmětu:
Opakování
Je ta služba dost dobrá?
Peníze, peníze, peníze
Restaurace – přijímaní objednávek
Objednávky po telefonu
Volný čas
Restaurace – reakce na žádosti
Jídlo nebo vražda? – správné stravovací návyky
Popis jednotlivých chodů
Šéfkuchař představuje jídelní lístek
Čeho se bojíte?
Placení účtů
Restaurace – Zabývání se stížnostmi
Porovnávání restaurací
Opakování
Orientace uvnitř a venku
Závěrečný test
Záverečné shrnutí a hodnocení

Doporučená literatura:
Bell,J. a Gower,R. 1991. Intermediate Matters. Harlow: Longman.
Alexander, L.G. 1997: Right Word Wrong Word. Longman
Revell, R. and Scott, T.1996: Highly Recommended. OUP
Pohl, A.1996: Test Your Business English – Hotel and Catering. Penguin Books